onsdag 2 oktober 2013


Hej! här kommer filmer från dansteatern vi såg på i tisdags. Vi hade besök av Regional teatern väst som spelade och dansade för oss. Det var dansaren Victoria som spelade Under min huva som handlade om känslorna blyg, kaxig, arg och lycklig.

Oj vad veckorna springer iväg nu är det redan oktober. Fredagen den 11 oktober åker vi till bondgården. 2B och 2C har redan varit där och barnen har tyckt det varit superbra. Hoppas nu det fina höstvädret håller i sig.

I matten jobbar vi med matteord så som hälften, dubbelt, fler, färre, långt, kort, lägre, högre, öka och minska . Dessa ord finns med i de mattekluringar vi arbetar med. Sedan försöker vi befästa addition och subtraktion upp till 20.

I svenska övar vi på att skriva, skriva längre texter. För en del är det svårt att komma på vad man ska skriva och har höga krav på sig. Andra bara sprutar ut berättelse efter berättelse. Vi försöker hjälpa varandra men det är inte alltid så lätt.

Idag gjorde vi höstträd med vattenfärg och fingrarna. Titta på väggen utanför klassrummet så får du se färgglada höstträd.   

Trevlig kväll Helena


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.